Calella

Summer retreat

This is a dwelling constructed in the ’70s in the seaside fishing village of Calella de Palafrugell, where the only way to spend one’s time is to enjoy the sea and beach and meet up with friends and family.

We designed the project based on the owner's desire to update the dwelling to the needs of the family, and so endow it with the most comfort whilst respecting the preexisting architectural structure.

A large family inhabits the house during the summer months, so providing space for the household was another challenge. We achieved this by connecting the interior space with the exteriors that embrace it, both to the North and the South.

Crossing to the patio, which connects directly to the kitchen through a serving hatch, we go straight to the main part of the dwelling - the kitchen /dining /sitting area - until arriving at the interior garden where views of the sea from the new swimming pool are spectacular.

Team

Isabel López

Jordi Garcia
Carlos Rodríguez

Nicolás Morales

Client

Particular

Photographer

Salva López

Surface

230 m²

Location

Calella de Palafrugell